Torenkraanmachinist aangeboden

Roco Nederland heeft 24 gecertificeerde torenkraanmachinisten in dienst die allemaal in het bezit zijn van VCA. Het team van torenkraanmachinisten bij Roco Nederland is flexibel, ervaren en professioneel in hun vakgebied.

Wij kunnen torenkraanmachinisten leveren door het hele land, maar hebben met name torenkraanmachinisten in de volgende regio’s:

  • Noord- Holland
  • Zuid – Holland
  • Utrecht

Daarnaast hebben wij een groot netwerk met aangesloten bedrijven waardoor wij torenkraanmachinisten door vrijwel het hele land kunnen leveren.

De torenkraanmachinist van Roco Nederland of van derde partijen worden constant door ons bijgeschoold intern om de veiligheid en efficiëntie op projecten te kunnen waarborgen. Dit doen wij door middel van het geven van een toolbox op locatie.

Contact
Wilt u meer weten over kraanmachinist worden bij Roco Nederland? Vul dan het contactformulier op de website in , wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Tevens zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0348-467633. Vanzelfsprekend zijn wij ook per e-mail bereikbaar op info@roco-detachering.nl.