TCVT Bijscholing

Wij geven de verplichte bijscholingscursussen van het TCVT.Wij zijn gecertificeerd bij de instellingen: DNV, CCV en het Scholingsfonds. Op de website van het scholingsfonds staan wij geregistreerd onder code 252-001 onder de naam Roco.

Wij bieden de cursus op 5 wijze aan:
Roco01                 Torenkranen en mobiele torenkranen.
Roco02                 Torenkranen, mobiele torenkranen en mobiele kranen.
Roco03                 Autolaadkranen.
Roco04                 Verreikers.
Roco05                 Hijsbegeleiders.

Uiteraard kunt u ook de cursus voor meerdere onderdelen tegelijk volgen als u meerdere certificaten bezit. Wij streven ernaar cursisten met dezelfde certificaten bij elkaar te plaatsen op een cursusdag. De kosten van één TCVT bijscholingsdag bedraagt € 190,- excl. btw. Vraag ook vrijblijvend een offerte aan voor het geven van de verplichte TCVT bijscholing op locatie.

TCVT Bijscholing bij Roco Nederland:

  • Wij nemen de administratie voor u uit handen voor het volgen van de bijscholingscursus.
  • Wij kunnen, indien gewenst, vervangend personeel op de bijscholingsdag van uw medewerker verzorgen.

 

 

Het TCVT stelt :
Machinisten die na 1 Juli 2008 hun TCVT certificaat behalen of verlengen moeten verplicht bijscholing volgen. De machinist volgt dan bijscholing ter verfrissing/ verdieping/ verbreding van zijn vakbekwaamheid als machinist.

Binnen het 5 jaar geldigheidstermijn dient men:

twee scholingsdagen of 4 dagdelen te volgen bij een door het TCVT erkend scholingsinstituut;

één scholingsdag of twee dagdelen te volgen in de eerste 36 maanden van de certificaatperiode van 5 jaar;
de tweede scholingsdag of twee dagdelen dienen te worden gevolgd na de 36ste maand van de certificaatperiode van 5 jaar;’’

Contact
Wilt u meer weten over de TCVT bijscholing bij Roco Nederland? Vul dan het contactformulier op de website in , wij zullen zo spoedig  mogelijk contact opnemen. Tevens zijn wij  24 uur per dag bereikbaar op 0348-467633. Vanzelfsprekend zijn wij ook per e-mail bereikbaar op info@roco-detachering.nl.