Roco Nederland

ROCO Nederland B.V. is opgericht in 2000 en is begonnen onder de naam ROCO Montfoort. Begin 2009 is ROCO Montfoort VOF veranderd van bedrijfsnaam in ROCO Nederland B.V.

Roco Nederland BV heeft 24 gecertificeerde torenkraanmachinisten in dienst die allemaal in het bezit zijn van VCA. Het team van torenkraanmachinisten en hijsbegeleiders bij Roco Nederland is flexibel, ervaren en professioneel in hun vakgebied.

Wij hebben met name torenkraanmachinisten in de volgende regio’s:
– Noord‐ Holland
– Zuid – Holland
– Utrecht

Daarnaast hebben wij een groot netwerk met aangesloten bedrijven waardoor wij
torenkraanmachinisten en hijsbegeleiders door vrijwel het hele land kunnen leveren. De torenkraanmachinist en hijsbegeleider van Roco Nederland of van derde partijen worden constant door ons bijgeschoold intern om de veiligheid en efficiëntie op projecten te kunnen waarborgen. Dit doen wij door middel van het geven van een toolbox op locatie.

De onderwerpen die wij aankaarten bij deze toolbox zijn onderstaand uiteengezet:
– Werken met torenkranen
– Hijsmiddelen
– Omgaan met wind
– Ongevallen en bijna ongevallen
– Communicatie
– Ontwikkelingen

De leidraad in onze toolboxen zijn:
– veiligheid
– efficiëntie
– de ontwikkelingen omtrent torenkranen
– gebeurtenissen op de bouw.

Contact
Wilt u meer weten over de torenkraanmachinisten of hijsbegeleiders van Roco Nederland? Vul dan het contactformulier op de website in , wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Tevens zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0348‐467633. Vanzelfsprekend zijn wij ook per e‐mail bereikbaar op info@roco‐detachering.nl.