Kraanmachinist bijscholing

Inmiddels hebben wij 11 jaar ervaring met het detacheren van kraanmachinisten en hijsbegeleiders. Momenteel zijn wij bezig met het ontwikkelen van de bijscholingscursussen voor kraanmachinisten.

‘’Machinisten die na 1 Juli 2008 hun TCVT certificaat behalen of verlengen moeten verplicht bijscholing volgen. De machinist volgt dan bijscholing ter verfrissing/ verdieping/ verbreding van zijn vakbekwaamheid als machinist.
Binnen het 5 jaar geldigheidstermijn dient men:twee scholingsdagen of 4 dagdelen te volgen bij een door het TCVT erkend scholingsinstituut;één scholingsdag of twee dagdelen te volgen in de eerste 36 maanden van de certificaatperiode van 5 jaar;de tweede scholingsdag of twee dagdelen dienen te worden gevolgd na de 36ste maand van de certificaatperiode van 5 jaar;’’

Contact
Wilt u meer weten over de bijscholing van de kraanmachinisten? Vul dan het contactformulier op de website in , wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen. Tevens zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op 0348-467633. Vanzelfsprekend zijn wij ook per e-mail bereikbaar op info@roco-detachering.nl.